Huidverbetering

green flower

Een huidprobleem kan erg vervelend zijn!

Het is vaak iets wat iedereen kan zien en waar je je heel onzeker over kunt voelen. Heel belangrijk dus dat we je goed kunnen adviseren en ervoor gaan zorgen dat jij weer kunt stralen!

Op basis van de resultaten van de kosteloze kennismakingsbehandeling kunnen we een goed behandelplan voor je maken. Always Beautiful biedt oplossingen voor huidproblemen zoals acne, overbeharing en pigmentvlekken.

Maar wat is dan nu het verschil tussen huidverzorging en huidverbetering? Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de opperhuid behandeld. Je reinigt met een reinigingsmiddel en je gebruikt een dag- en een nachtcrème. De dode huidcellen in de bovenste lagen zwellen door het verzorging op en de huid voelt lekker zacht en soepel aan.

Als je praat over huidverbetering dan worden de diepe lagen van de opperhuid behandeld om de huid te stimuleren nieuwe cellen aan te maken. Dit kan op verschillende manieren door bijvoorbeeld het gebruik van apparatuur d.m.v. microdermabrasie of fruitzuur.

Deze behandelingen stimuleren de basaalcellenlaag (laag 5) om nieuwe cellen te maken. Hierdoor kunnen werkzame stoffen in crèmes beter opgenomen worden. Talg kan makkelijker weg waardoor er minder mee-eters en gerstekorrels ontstaan. Hierdoor worden huidproblemen makkelijker opgelost.

Bij huidverjonging ga je weer een stap verder. Hierbij probeer je de huid te verjongen en huidveroudering te vertragen. Dit kan je bereiken door de huid werkzame stoffen te geven die de huid tekort komt of zelf niet meer aan kan maken zoals collageen. Collageen is de belangrijkste factor om onze huid jong te houden. Vanaf je 25ste levensjaar is het belangrijk om met microdermabrasie de eerste rimpels tegen te gaan. Een rimpel doet er 10 jaar over om aan de oppervlakte zichtbaar te worden. In de menopauze (bij maar liefst minimaal 30% van de vrouwen) slaat de veroudering ineens hard toe door de vermindering van oestrogeen.

 green
 blue

Neem direct contact op

Bel ons: 0643990667

of

Mail ons direct