Tanden bleken

green flower

Magic White is dé nieuwste trend

Op deze website kunt u alles te weten komen over de werking van Magic White en over de specifieke behandeling. Wat is het bleken van de tanden met Magic White?Het bleken van de tanden gebeurt door de combinatie van het tand blekende component MAGIC ZERO en contact met het licht, rechtstreeks op het tandoppervlak.

De tand blekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de Active Air Technology Ionitech met een extra lange golflengte van de lamp zorgt ervoor dat er in de groeven en tussen de tanden een dieptewerking plaatsvindt. Dit samen zorgt voor een optimaal bleek resultaat.

Gemiddeld blijft het resultaat 6 maanden zichtbaar afhankelijk van de persoon en zijn mondhygiëne. Daarna kunt u de behandeling herhalen omdat het product het tandglazuur niet aantast. Een Magic White behandeling is volledig pijnloos en kunt u zo vaak uw wilt herhalen. Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleken.

De Magic Zero gel bevat tand blekende bestanddelen die zeer efficiënt en snel inwerken. Een behandeling duurt 30 minuten en de resultaten zijn direct zichtbaar. GEEN Peroxyde dus GEEN gevoeligheid!

 green
 blue

Neem direct contact op

Bel ons: 0643990667

of

Mail ons direct